2014. május 14., szerda

Kellett egy

kardigán, olyan hideg lett ismét.
Mandala közepűre gondoltam, de mondhatni, az egész az lesz. Ujjatlan, bár minden attól függ, hogy a végén mennyi fonal marad, illetve meg tudom-e oldani a feladatot.
Közben készül egy pöttyös táska is, Annás mintája alapján, de félre kellett raknom, mert a forgalmi vizsga utóhatása miatt azonnal másba kellett fognom. Magyarán nem sikerült. Elsőre. A nagyon bosszantó, hogy már nem volt sok hátra, de elhagyta az agyam a hálózatot, nem emlékszem arra a fél percre. Azóta sírógörcs, fagyi, csoki, túrógombóc...
Készen van a meglepetés SBS stóla is, azt jövő héten tudom megmutatni, ajándékozás után. Életem első blokkolásán is túl vagyok, nem tudom melyik okozott nagyobb örömet, gombostűzni vagy horgolni... Fura egy szokásaim és heppjeim vannak ám.
Holnap reggel indulunk külföldre, laza 10-12 órás út, viszek három horgolni valót, biztos ami biztos...
A mandala-kardigán Alize Cotton Gold, szürke fonalból készül,  az SBS kendő előzőleg leírtam, zoknifonalból készült, vettem egy (na jó, kettő) gombóc Alize Forever-t 4543-as színkóddal, abból szintén egy SBS kendőt szeretnék, de már magamnak.
Illetve ahogy az lenni szokott, fejben még vagy 7-8 terv van, mindet egyszerre szeretném. Ja, igen, elfelejtettem, szét kellene még szabdalnom csíkokra egy nagy hálóinget, pólófonal gyanánt, és abból tárolót, és szőnyeget szeretnék horgolni. (nagyon nagy, elég lesz.)