2016. március 21., hétfő

Az úgy volt,

hogy nem volt sehogy. :)
Annyi mindent tudtam volna írni, annyi mindenről, de néha olyan lapokat kapunk, mikor nem ide, hanem a naplónkba többet írunk... és ez így van jól.
Ennyi fél-és majdnem kész munka nem volt körülöttem, szívem szerint kettő újba most rögtön belekezdenék, de nem szabad, ugye...?  Két hét múlva újra otthon, addig talán befejezek mindent.
A tavasz nálunk még alig-alig fellelhető, a virágok nyílnak, de múlt héten minden reggelre esett 5-10 centi hó... Lehet nem olyan nagy hülyeség, ha tényleg kötök gyorsan egy ujjatlan kesztyűt, és a nagy álmomat, egy naaagy kendőt.... (naaagy sóhaj...). Teljesen egyszerűt, semmi bonyodalom, de se fonal, se idő. :) Talán a gyapjúnapon találkozom a fonallal, mostanában annyi de annyi színt magamon hordanék, hogy talán ezért sem tudok dönteni, milyen is legyen... :)


Rengeteget sétálok, sétálunk, és ilyenkor találkozunk nagyon vicces hangyavárral (is):






Ezzel a teszthorgolással hamarosan készen is leszek, bár a lebontott rész nem ezt mutatja... :)
(Jó újra itt...) 


8 megjegyzés:

  1. Hű, de jó színei vannak/lesznek ennek a párnának! Még mi mindened van folyamatban? :-) (Nekem majdnem kész egy kardigánom, most is legszívesebben mennék haza kötni.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajjaaaj... :-) Két kendő, három sál, edényalátétek, ja, még egy sál, és ha a múlt évi ruhát is beleszámítom, akkor plusz egy... :) Na és ugye a teszthorgolás...

      Törlés
  2. Ez a zöld-kék igazán pompás így együtt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először nekem is tetszett, de így nagyban már kicsit sok nekem... De persze ha készen lesz, meglátom, mi is legyen vele... :)

      Törlés
    2. Nekem még mindig nagyon tetszik! :) Nézz be a Ravelryre légyszi, ha lesz egy kis időd, írtam mailt is, de nagyon eltűntél. :( Aggódom picit, de remélem, nincs semmi baj, csak sok a dolgod.

      Törlés
    3. Ne haragudj, elutaztam 2 hétre, már írtam is e-mail-t, Ravelry kitöltve, fb-on is írtam. :)

      Törlés
  3. Az a hangyavár... Nagyon viccesen néz ki :) Mostanában én kevesebbet kötök, horgolok, inkább a színekben tobzódom. De készül egy új kendő, már a felénél járok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó igen, sok fura és vicces dologgal szoktam találkozni a séták során. :) Nálam csak a "kötelező" dolgok nem haladnak... :)

      Törlés