2015. február 25., szerda

Költözés

helyett csak ülök a káosz felett...
A hátralévő napok a dobozokról, lépcsőzésről és takarításról fognak szólni, de még csak fél órát szeretnék olvasni és horgolni... ez a fél óra már kettő óránál tart.
Ma egyedül vagyok, mondhatni ráérek a saját tempómban. Bútorok nem lesznek vagy két hétig, de már nem idegeskedek semmin. Ez a hatodik költözésünk öt és fél év alatt, és mostanában jutottam el arra szintre, hogy minek idegeskedjek olyan dolgokon, amik lehet meg sem történnek. Minek kell rohannom, ha így is bőven időben vagyok? Minden nap bepakoltam egy dobozt már közel egy hónapja, és így nem kell most idegeskedni, kapkodni, sírni...
Lehet a horgolás az oka, ami átbillentett a nyugalomba. Na azért pulóvert nem álltam neki kötni. :)

Viszont készen van az első edényalátétem, bogyókkal. Nem követtem a leírást már a 4. sortól, és a hat bontás ellenére sem vágtam be a sarokba. :) Viszont radírozhattam a füzetkémbe rendesen.





A fonal Twister Curly 8 uni, 100% pamut, 50g - 85m



4 megjegyzés:

  1. Szép lett nagyon, klassz ez a fonal, és jól illik egymáshoz a két szín. Zökkenőmentes költözködést és visszatérést a normál hétköznapokba!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! :) Igen, én is nagyon szeretem ezt fonalat, bár nekem még kissé nehézkes vele dolgozni, látszik is rajta. A Költözéssel jól állunk, bár holnapra nagy havat mondanak ide... De 95%-ban készen vagyunk. :) Nagyon szép hétvégét kívánok!

      Törlés
  2. nagyon tetszetős lett. akkor ezek szerint saját minta?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Szépen! Az alap minta nem saját, de annyira nem jöttek ki a lépések, főleg ezzel a fonallal, hogy pár bontás után a saját fejem után mentem. Na és német nyelvről fordítottam le, és így természetesen félre is sikerült. :) A berendezkedés után többet is készítek illetve le is akarom ide írni..Csak lennék már ott.

      Törlés