2015. február 14., szombat

Már csak

az alkalmat várom, hogy átadhassuk a babatakarót. Nem lett túl nagy, majd a legközelebbit már máshogyan csinálom. Viszont még így sem fog kilógni a baba lába, de érettségikor már nem vagyok benne biztos, hogy elég lesz... Pár azt mondta, majd varrnak a hátuljára egy huzatot, és nagy párnahuzatnak pont jó lesz.... Neki mindig jobb ötletei vannak, mint nekem... Ez van. :)
Most indulunk is, és veszünk pasztellkrétákat, papírt, és még ami kell, mert ránk jött, hogy most azonnal kezdjünk neki a képeknek... Ugyan is, művészeti szakra jártam nagyon sok évig, és még azután is, de már meg sem tudom mondani, mikor nyúltam utoljára ecsethez és más hasonló eszközökhöz... Az agyagról meg már nem is beszélek....




A bagoly csak úgy jött, szokás szerint nem tudok egyszerre egy dolgot kötni/horgolni, kell valami más.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett ez a takaró, és hát egy babatakarónak miért is kellene nagynak lennie?! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, nem kell nagynak lennie, viszont a babatakarókhoz képest is egy kicsit kicsi a mérete. Bár egy éves koráig bőven jó lesz. :)

      Törlés
  2. gyönyörű! és ott figyel szerényen még két szép párna is. és a bagolyról még nem is szóltunk :) szépek a színeid, látszik rögtön, hogy van "némi" közöd a művészetekhez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A két párna a kedvencem, a pöttyösből van még egy hasonló, csak több színes pöttyel, de a huzatát még mindig nem sikerült megvarrnom... Ezen kívül még három horgolt huzat is van, de nem visz rá a lélek, hogy befejezzem...Talán az új lakásban. :)
      A színválasztásban pedig nagy segítséget kapok a Páromtól, mivel én képes vagyok napokig illesztgetni. :)

      Törlés